Evenimente

 • Studenții Colegiului Național de Informatică Tudor Vianu descoperă NATO

  Studenții Colegiului Național de Informatică Tudor Vianu descoperă NATO

  Data publicării: 02/26/2024
  Pe 26 februarie, le-am urat bun venit studenților de la Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu la Unitatea de Integrare a Forțelor NATO România (NFIU ROU). Această vizită a oferit studenților o privire de ansamblu asupra forței, unității și capacității NATO de a proteja un miliard de oameni. În urma sesiunii captivante de la NFIU ROU, grupul a participat și...(mai mult)
 • Locțiitorul comandantului general (planuri) al Diviziei 82 Aeropurtată a vizitat NFIU România

  Locțiitorul comandantului general (planuri) al Diviziei 82 Aeropurtată a vizitat NFIU România

  Data publicării: 02/08/2024
  Am fost onorați să-i urăm bun venit generalului de brigadă David Pack, locțiitorul comandantului general (planuri) al Diviziei 82 Aeropurtată la sediul nostru, pe 8 februarie 2024. Divizia 82 Aeropurtată a finalizat transferul de autoritate pe 15 decembrie 2023 și a înființat „Task Force 82” la Baza Aeriană „Mihail Kogălniceanu”, România. „Task Force 82” constă în toate forțele americane care...(mai mult)
 • Atașatul militar al Franței în România a vizitat NFIU România

  Atașatul militar al Franței în România a vizitat NFIU România

  Data publicării: 01/29/2024
  Colonelul Pierre Paqueteau, Ataşatul Militar al Franței în România, a vizitat sediul NFIU România pe 29 ianuarie. A fost un privilegiu să-l primim pe colonelul Paqueteau în unitatea noastră, unde comandantul nostru, colonelul Tiberiu Cojocaru, a arătat dedicarea și abilitățile excepționale ale echipei noastre. Împreună, am explorat căi de cooperare viitoare. Prezentarea unității noastre nu numai că a evidențiat realizările...(mai mult)
 • Vizita Ambasadorului Germaniei la Unitatea de Integrare a Forțelor NATO România

  Vizita Ambasadorului Germaniei la Unitatea de Integrare a Forțelor NATO România

  Data publicării: 12/19/2023
  Excelența Sa Dr. Peer Gebauer, Ambasadorul Republicii Federale Germania în România, a vizitat Unitatea de Integrare a Forțelor NATO România (NFIU ROU) pe 19 decembrie, marcând un moment important în dezvoltarea cooperării dintre Germania și NFIU ROU pentru o dislocare eficientă a trupelor NATO pe teritoriul României. „Este important să avem asemenea întâlniri pentru a menține relații strânse cu cei...(mai mult)
 • Delegație din Italia vizitează NFIU România

  Delegație din Italia vizitează NFIU România

  Data publicării: 12/12/2023
  NFIU România a găzduit o delegație italiană distinsă a Grupului Multinațional CIMIC (MNCG ITA) pe 12 decembrie 2023. Evidențiind spiritul de colaborare al NATO, vizita consolidează relațiile solide și de lungă durată dintre NFIU România și MNCG ITA. Așteptăm cu nerăbdare să încurajăm în continuare cooperarea în eforturile noastre comune.(mai mult)